PET MESECI NIJE BILO POKUŠAJA MAFIJAŠKOG UBISTVA Vučić govorio o rezultatima nakon hapšenja ekipe Velje Nevolje

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 15:27

"PET MESECI NIJE BILO POKUŠAJA MAFIJAŠKOG UBISTVA" Vučić govorio o rezultatima nakon hapšenja ekipe Velje Nevolje

Država će, istakao je, obezbediti mogućnost i priliku, ne da ispunjavamo želje, ali da svakom u Srbiji omogućimo da radi i pristojno zaradi za život.

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da više nije važno šta ko misli o zločinima grupe Veljka Belivuka, već je važno, istakao je, da je država pokazala svoju snagu i da se sa takvima obračunala.

Štaviše, rekao je Vučić, na ulicama Beograda nije zabeležen nijedan pokušaj mafijaškog ubistva u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslednjih pet meseci.

Ocenivši da je to velika stvar, Vučić je rekao i da nije realno da takva situacija ostane, jer takvog mesta nema na svetu.

- U poslednjih pet meseci Beograd je bio najsigurniji grad ako ne u svetu, u Evropi sigurno - rekao je predsednik u izjavi srpskim medijima na kraju dvodnevne posete Pragu.

Uspećemo, kaže, da preko onih koji su se već vratili u Srbiju, a živeli su desetinama hiljada kilometara daleko, vratimo još mnoge.

Za to su nam, istakao je, potrebe bezbedne ulice ne samo u Beogradu, već i u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.