PEDOFIL IZ KIKINDE DEČAKU KUPOVAO SLADOLED, PA GA PIPKAO: Na saslušanju izgovorio OVU JEZIVU rečenicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2017, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEDOFIL IZ KIKINDE DEČAKU KUPOVAO SLADOLED, PA GA PIPKAO: Na saslušanju izgovorio OVU JEZIVU rečenicu

Uhapšeni je 11 puta osuđivan za razna krivična dela

Dejan J. (35) iz Kikinde, koji je uhapšen u Priboju pod sumnjom da je obljubio devetogodišnjeg dečaka, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Užicu, a Ljubiša Dragašević, javni tužilac u Višem javnom tužilaštvu u Užicu, potvrdio je da mu je određen pritvor do 30 dana.

Dejanu J. na teret se stavlja krivično delo obljube nad detetom, za koje je predviđena kazna od tri do 12 godina. Prema nezvaničnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saznanjima, osumnjičeni je na saslušanju priznao da je odveo dečaka u podrum i tamo nasrnuo na njega.

Uhapšeni Dejan J. dosad je 11 puta osuđivan za razna krivična dela, ali ne i za delo koje mu se sada stavlja na teret. Podsetimo, on je pre tri dana u Priboju uspeo da u podrum zgrade namami devetogodišnjeg dečaka kome je ranije kupovao bombone i sladoled, a zatim ga dodirivao po genitalijama.

U jednom trenutku dečak je uspeo da se otrgne i pobegne do svojih roditelja, koji su zatim alarmirali policiju, pa je Dejan J. ubrzo uhapšen u centru Priboja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.