PAZITE DA SE I VAMA NE DESI! Muškarac je želeo da bude romantičan, a sada ga čeka dve godine robije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2019, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAZITE DA SE I VAMA NE DESI! Muškarac je želeo da bude romantičan, a sada ga čeka dve godine robije!

Prema zakonu, svako ko sa kartom za ukrcavanje prođe obezbeđenje i uđe u tranzitnu zonu mora biti tamo samo ako namerava da putuje.

Policija Singapura je potvrdila da je uhapšen muškarac o 27 godina. On je imao kartu za ukrcavanje koja mu je omogućila ulaz u tranzitnu zonu aerodroma, ali nije imao nameru da napušta državu, već samo da se pozdravi sa suprugom.

"Policija želi da podseti sve putnike da su tranzitne zone na Čangi aerodromu pod obezbeđenjem. Putnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji pristupe ovom delu aerodroma bi trebalo tu da budu jedino ukoliko nameravaju da idu na drugu destinaiju" napisala je singapurska policija na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Ovo nije prvi ovakav slučaj koji se dogodio u Singapuru. Od januara 2019. godine na ovom aerodromu je uhapšeno 33 osobe zbog zloupotrebe karte za ukrcavanje.

Za ovu vrstu prekršaja sud može dodeliti kaznu do 20.000 dolara, dve godine zatvora, a nekada "putnici" mogu biti kažnjeni novčano i kaznom zatvora.

Razlozi iz kojih ljudi kupuju avionske karte iako nemaju nameru da putuju su razni, poput ovog gde romantik želi da isprati voljenu osobu. Neki su želeli u kupovinu u “djuti fri“ prodavnice, a bilo je slučajeva gde obožavateljke pokušavaju da dođu do članova omiljenog benda, pišu mediji.

JEZIVO! Eksperiment je pokazao da 15 od 17 dece odlazi sa potpunim neznancem, a ovo su načini na koje KIDNAPERI MAME DECU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.