PAPRENA CIFRA KOJU SRBIJA PLAĆA: Vučić otkrio koliko košta svaki dan zaključavanja zbog korone

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 12:15

PAPRENA CIFRA KOJU SRBIJA PLAĆA: Vučić otkrio koliko košta svaki dan zaključavanja zbog korone

Država Srbija se trudila da ne ide sa najtežim merama kako bi mogla da razvija ekonomiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić apelovao je danas na građane da se vakcinišu i budu disciplinovaniji, jer svaki dan zaključavanja državu košta 190 miliona avera.

Vučić je, na zajedničkoj konferenciji za štampu sa kineskom ambasadorkom Čen Bo, kazao da Srbija ne zna da li će kao Kina moći ove godine da ostvari privredni rast od šest odsto.

Kazao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da jedan dan zakljčuvanja kao mera borbe protiv širenja pandemije, košta oko 190 miliona evra, što su velike pare i zbog čega se država trudila da ne ide sa najtežim merama kako bi mogla ekonomiju da razvija.

- Niko ne pita koliki su troškovi za lekare i bolnice. Zamolio bih sve građane da pomognu i da idu na vakcinisanje, da budu malo disciplinovaniji - rekao je on.

Takođe je najavio da će zasigurno fizički radovi na izgradnji metroa početi pre kraja ove godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.