PANIKA U ELEMIRU! Beli kombi KRUŽI ULICAMA i seje strah! Dve devojčice UMALO GLAVOM platile - zbog čokolade!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2018, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA U ELEMIRU! Beli kombi KRUŽI ULICAMA i seje strah! Dve devojčice UMALO GLAVOM platile - zbog čokolade!

Nepoznati ljudi u belom kombiju pančevačkih tablica pokušali su, navodno, da kidnapuju dve devojčice nudeći im čokoladu, ali im je komšija priskočio u pomoć i sprečio otmicu.

Ovo za beogradske medije tvrdi Jugoslava Ć. iz Elemira i otkriva da su stanovnici ovog sela kraj Zrenjanina u velikoj strahu od kidnapera.

- Naše sleo se pretvorilo u pravi Teksas. Od preksinoć sam pod velikim stresom. Prvo je jedan čovek šetao centrom sela sa nožem u ruci i pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da izbode prolaznike. Policija ga je uhapsila i odvela. Posle toga se pojavio beli kombi pančevačkih tablica u kojem su nepoznate osobe pokušale da kidnapuju devojčice dok su se igrale ispred svoje kuće. Na svu sreću, komšija je čuo da im nude čokoladu, preskočio je kapiju i sprečio otmicu! Svaka mu čast! Kidnaperi su zalupili vrata i pobegli kada su videli da čovek trči za njima. Sam Bog im je sačuvao decu - uznemireno navodi Jugoslava Ć.

Stanovnici tog mesta kažu da roditelji strahuju za život svoje dece, zbog čega su sa nastavnicima uveli dodatne mere predostrožnosti. Zebnje roditelja za živote dece podgrevaju i događaji iz okolnih mesta zbog čega se osećaju nemoćno i nezaštićeno.

- U Ečkoj je oteta devojčica pre nedelju dana! Srećom, našli su je posle dva dana. Bila je u nekom automobilu, ošišana do glave i presvučena. Deca nam više nisu sigurna ni ispred kuća, a kamoli na putu do škole. Ja imam dva đaka, majka sam i plašim se kao i svaki roditelj. Dok su bile manje, redovno sam ih vodila u zabavište i školu i vraćala ih kući. Sada mogu da idu sa drugarima, ali vidite da nemamo mira. Molim sve roditelje da nam deca redovno idu u pratnji odraslih osoba. Ko primeti bilo šta sumnjivo, neka odmah reaguje i zaštiti drugu decu - uplašeno priča Jugoslava koja će u dogovoru sa komšijama na smenu pratiti decu na putu od škole do kuće, kao i u povratku.

U školi u Elemiru su potvrdili da će uvesti dodatne mere predostrožnsti i zaštititi decu na sve moguće načine.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.