PALI SE NOVOGODIŠNJA RASVETA Svečano osvetljenje i ukrasi na čak 129 lokacija zasvetleće ovog VIKENDA

Izvor: Press, 31.Okt.2018, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALI SE NOVOGODIŠNJA RASVETA Svečano osvetljenje i ukrasi na čak 129 lokacija zasvetleće ovog VIKENDA

Novogodišnja rasveta u prestonici biće zvančno uključena između 3. i 5. novembra, te će Beograđani i turisti već za vikend moći da vide prestonicu u novogodišnjem ruhu, dok će od večeras biti puštena dekorativna rasveta na fasadama pojedinih zgrada na Kosančićevom vencu.
Foto:Blic
Podsetimo, prethodno je bilo najavljeno da će novogodišnja rasveta biti upaljena 1. novembra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Svečano osvetljenje biće postavljeno na 129 lokacija u gradu, od čega je 49 novih u odnosu na prošlu godinu – najavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić i istakao da su mnogi gradovi u Evropi, među kojima Beč i Moskva, već uključili novogodišnju rasvetu.
Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija
Beograđane očekuje rasveta na čak 129 lokacija
Kako Vesić najavljuje pojedine lokacije će prvi put biti okićene, te će građani zateći novgodišnju rasvetu i u parku Mitićeva rupa, Omladinskom platou u Zemunu, parku Manjež, Ruzveltovoj ulici kod Vukovog spomenikau parkovima Mali Tašmajdan i Tašmajdan, na platou ispred Hrama Svetog Save, na Sava promenadi...

Foto: P. Dedijer / RAS Srbija
Beograđane očekuju već prepoznatljivi ukrasi

Stanovnike prestonice očekuje rasveta i na sedam novih lokacija budući da će se ukrasi naći i na kružnom toku u Bulevaru Mihajla Pupina, na Brankovom mostu, u Knez Mihailovoj na više mesta i u Skadarskoj ulici.
– Pokloni i kugle nalaziće se na više mesta u Knez Mihailovoj ulici, kao i na prostorima ispred Studentskog kulturnog centra, kod hotela "Moskva" i "Balkan" – dodao je Vesić.
Prošle godine novogodišnja rasveta u srpskoj prestonici upaljena je 4. novembra.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.