PALI KRADLJIVCI NA ZVEZDARI: Obili stan, pa ukrali oružje i nakit (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 16:19

PALI KRADLJIVCI NA ZVEZDARI: Obili stan, pa ukrali oružje i nakit (FOTO)

Policija u Beogradu uhapsila je E. I. (30), B. I. (25) i državljanina Bosne i Hercegovine O. Č. (32) neposredno nakon što su, kako se sumnja, obili jedan stan na Zvezdari i ukrali oružje i nakit.

Policija je, ubrzo nakon izvršenog krivičnog dela, zaustavila automobil "opel korsa", u kojem su se nalazili osumnjičeni, i pronašla tri puške, lovački nož, patrone i veću količinu nakita.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.