PALESTINA NEĆE OD AMERA 40 MILIJARDI DOLARA: Žele da prodaju fatamorganu prosperiteta u zapravo da produže naše zatočeništvo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2019, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALESTINA NEĆE OD AMERA 40 MILIJARDI DOLARA: "Žele da prodaju fatamorganu prosperiteta u zapravo da produže naše zatočeništvo!"

Palestina ne pristaje na američki plan koji navodno treba da poboljša život palestinaca.

Palestinska oslobodilačka organizacija (PLO) ponovo je odbila američki ekonomski plan za Palestinu vredan 50 miilijardi dolara.

PLO je ocenio da nedostatak političke vizije u tom planu garantuje njegov neuspeh.

‘#Trump’s $50bn #MiddleEast plan is a win-win for #Israel & a loss for #Palestine’

STORY: https://t.co/e8SMWveRrS pic.twitter.com/H1Myef0TrK
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— RT (@RT_com) June 23, 2019

- Trampova administracija želi da proda fatamorganu ekonomskog prosperiteta, a koja će samo produžiti zatočeništvo Palestinaca - navodi se u saopštenju Izvršnog komiteta PLO, izdatom u trenutku kada u Bahreinu počinje konferencija na kojoj SAD predstavljaju ekonomski deo svog mirovnog plana za Bliski istok.

Pogledajte rezultate

ERUPCIJE,RATOVI, BOLESTI,TOPLJENJE... Naučnici predviđaju OVO kao najveću pretnju po čovečanstvo!(VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.