PACOVI SU DOLIJALI: Kurdi ULOVILI komandante DŽIHADISTIČKIH LEGIJA (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2018, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PACOVI SU DOLIJALI: Kurdi ULOVILI komandante DŽIHADISTIČKIH LEGIJA (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Neumorni operativci YPG

 Kurdske Jedinice za zaštitu naroda (YPG) izvele su još jednu opasnu operaciju u Afrinu na severozapadu provincije Alepo.

Prema izveštaju zvaničnog medijskog krila YPG, napade su izveli kurdski snajperisti u selu Kezavije pri čemu su ubijeni džihadisti Slobodne sirijske armije.

Fotografije su UZNEMIRUJUĆE, pogledajte ih klikom OVDE.

- Naša jedinica je 11. oktobra izvela snajperske napade čija su meta bili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oficiri jednog turksog vojnog punkta i njihovi saveznici plaćenici u selu Kezavije, blizu Afrina. Kao rezultat te akcije, terorista Maher Ibrahim, pripadnik Legije Šam iz Idliba je ubijen – rečeno je iz YPG.

YPG Killed 4 Members Of Turkish-backed Groups In Syira’s Afrin https://t.co/WGSZVIQ0rh pic.twitter.com/hp2j7OxyZu

— SouthFront (@southfronteng) October 10, 2018

Već sledećeg dana vojnici YPG su izveli još jednu operaciju čija su meta bili džihadisti iz Hamza divizije u zamku Nebi Huri u okolini Afrina.

- Naša jedinica je 12. oktobra iz zasede udarila na plaćenike iz Hamza divizije. U tom napadu poginula su dvojica terorista. Oni su identifikovani kao Mohamed Alavi iz Homsa i Abid Ahmadi iz Idliba – rečeno je iz YPG.

Ostale vesti iz Sirije, Iraka, Jemena čitajte OVDE.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.