PA DOKLE VIŠE! Naoružani razbojnici BRUTALNO NAPALI ovog deku, a onda je POČEO HAOS (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2019, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PA DOKLE VIŠE! Naoružani razbojnici BRUTALNO NAPALI ovog deku, a onda je POČEO HAOS (VIDEO)

Njegova supruga tada je izašla iz kuće i panično počela da udara razbojnika.

Stariji bračni par uspešno je oterao dvojicu naoružanih razbojnika koji su ih zaskočili ispred njihove kuće u indijskom selu u saveznoj državi Tamil Nadu.

Razbojnici su bili naoružani mačetama, ali to nije obeshrabrilo starca (72) i njegovu suprugu (69) koji su se svim sredstvima borili protiv razbojnika. Na snimku nadzorne kamere vidi se kako se jedan od razbojnika prišuljao starcui >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počeo da ga davi.

Kasnije su plastičnim stolcima i stvarima oko stola koje su bile gađali i udarali razbojnike dok se oni nisu dali u beg.

- Ženi je povređena desna ruka. Ona je u toj borbi izgubila zlatni lančić, ali su se spasili - rekli su iz policije i dodali da tragaju za razbojnicima kojima su lice bila prekrivena maramama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.