Označen je kao šef dilera, a sad je pao u spektakularnoj akciji MUP: TOCILO UHAPŠEN SA 77 KG HEROINA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Označen je kao šef dilera, a sad je pao u spektakularnoj akciji MUP: TOCILO UHAPŠEN SA 77 KG HEROINA! (FOTO)

Mladen Novaković (37), zvani Tocilo, iz Amerića kod Mladenovca uhapšen je jutros u policijskoj akciji u kojoj je zaplenjeno 77 kilograma heroina, saznaje Kurir.

Udruženje građana "Sveti Sava" ga je ranije navodilo kao šefa dilera droge.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je ova akcija MUP nastavak sjajnih rezultata i beskompromisne borbe protiv trgovine narkoticima.

- Vrednost zaplenjenih narkotika procenjuje se na više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 5.000.000 evra, a policija je tokom ove akcije oduzela i više skupocenih automobila - izjavio je potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Naime, kako je MUP saopštio, sa 77 kila heroina i pola kilograma kokaina, uhapšeni su vođa kriminalne grupe M. N. (1982) i članovi S. N. (1982) i V. C. (1966), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa osumnjičenih, kao i više lokacija koje su koristili na teritoriji Beograda, pronađena je droga čija se vrednost procenjuje na oko

5.000.000 evra.

Kako se sumnja, ova organizovana kriminalna grupa je u prethodnom periodu drogu nabavljala iz Turske, a potom je distribuirala širom Srbije.

Policija je u ovoj akciji zaplenila i više skupocenih automobila i moticikl.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.