Izvor: Blic, 16.Dec.2017, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su luksuzne kuće u Srbiji, a ne u Kaliforniji

Ove kuće kao da su iz neke druge dimenzije, nalaze se u Srbiji - ali kada gledate fotografije ovih luksuznih zdanja deluje kao da su u najmanju ruku negde u Kaliforniji.

Kuća u Simićevoj ulici u Beogradu u naselju Senjak, površine 500 metara kvadratnih, renovirana salonska vila na placu od 10 ari, pet spavaćih soba, četiri kupatila, opremljena je stilskim nameštajem, ali i vrhunskom tehničkom opremom, video nadzorom. Ima i sopstveni parking, prelepo dvorište puno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zelenila, a kamin i gipsani radovi se podrazumevaju. Opširnije o ovoj vili možete da pročitate OVDE.

Novi Sad - Izuzetan luksuz o kakvom se sanja. Fotografija govori sve - predstavljamo vam jednu od najekskluzivnijih i najluksuznijih lepotica na tržištu. Kuća poseduje 4 spavaće sobe, dnevni boravak, 4 kupatila, bazen u raskošnom dvorištu. Više fotografija i detalja možete da pogledate OVDE.

Ekskluzivna vila površine 505 metara kvadratnih, u rezidencijalnoj četvrti Novog Sada u blizini Jodne banje i Futoškog parka. Projektovana je u tri nadzemne etaže, od kojih koja svaka može da funcioniše kao samostalna celina. Nalazi se u mirnoj ulici nedaleko od svih glavnih saobraćajnica, a ipak potpuno je izolovana od saobraćajne buke i gužve. Više detalja i fotografoija pogledajte OVDE.

Kompletno opremljena luksuzna kuća u Nišu na Kalač brdu, površine 380 kvadrata nalazi se na placu od 4 ara. Kuća izlazi na dve ulice, poseduje garažu koja je spojena sa podrumskim prostorom, 6 soba, galerija, 2 kupatila, a u sklopu kuće nalazi se i poslovni prostor. Terase i ograda su od kovanog gvožđa. Stepenište u kući, kao i pod, od mermera je. Opširnije o ovoj niškoj lepotici možete da pročitate OVDE.

Luksuzna kuća na Banjici u Beogradu, sa otvorenim bazenom u prelepom dvorištu sa dekingom, na tri etaže. Ima i saunu, predivne terase kao i “walk-in” garderobere. Ceo prostor je odlično iskorišćen što se od ovakve vile i očekuje. Pogledajte kako ova raskošna kuća izgleda OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.