Ovo nije đubrište: Ovde su roditelji uzgajali trojicu sinova

Izvor: Blic, 12.Feb.2014, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo nije đubrište: Ovde su roditelji uzgajali trojicu sinova

Jedan par iz Velike Britanije je osuđen na zatvorske kazne zbog okrutnosti prema svojoj deci, prenosi “Dejli mejl”.

Marla Everet (32) i Metju Kartrajt (39) živeli su sa svoja tri sina u kući u Grimsbiju u Linkolnširu, koja je bila prepuna trule hrane, otpadaka, praznih konzervi, iskorišćenih pelena pa čak i izmeta.

Kada je jedan policajac ušao u kuću, video je gomilu muva, zapahnuo ga je smrad mokraće, izmeta i ustajalog alkohola i našao je oba roditelja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u alkoholisanom stanju.

Everetova i Kartrajt su priznali da su krivi zbog okrutnosti i nemarnosti prema sinovima starim tri, dve i jednu godinu.

Kartrajt je osuđen na 15 meseci, a Everetova na godinu dana zatvora, a deca su smeštena u hraniteljsku porodicu.

Tužiteljka je rekla da je decu primetila košinica koja se zabrinula za njihovo zdravlje.

Ta žena je videla dvogodišnjeg dečaka samog na balkonu trećeg sprata.

On je vikao, plakao i lupao na vrata tražeći da ga puste u stan, ali niko mu nije otvarao. Komšinica je tada pozvala policiju.

Kada je policajac stigao, nije mogao da veruje u kakvom se stanju nalazila kuća.

On se nekako probio kroz gomilu otpada i stigao do balkona, gde je našao dečaka i uneo ga u stan.

“Bilo je đubreta, izmeta, prljavih pelena i umrljanih maramica na podu. Bilo je tu hrane, praznih flaša od piva i opušaka svuda. U kuhinji je bilo trule hrane, otvorenih konzervi sa buđavim sadržajem, prljave odeće, guma i izmeta. Sve je bilo u užasnom neredu”, rekla je tužiteljka.

Ona je rekla da je u svim sobama bilo đubreta, pa i u dečijoj, gde su na odeći nađeni buđ i tragovi izmeta, buđava kolica, delovi bicikala...

Policajac je rekao da je to bio jedan od najgorih stanova koje je on ikada video, a kojem su rasla deca.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ovo nije đubrište: Ovde su roditelji gajili trojicu sinova

Izvor: Blic, 13.Feb.2014, 00:13

Jedan par iz Velike Britanije je osuđen na zatvorske kazne zbog okrutnosti prema svojoj deci, prenosi “Dejli mejl”...Marla Everet (32) i Metju Kartrajt (39) živeli su sa svoja tri sina u kući u Grimsbiju u Linkolnširu, koja je bila prepuna trule hrane, otpadaka, praznih konzervi, iskorišćenih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.