Ovo je Amerika FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 24.Okt.2018, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je Amerika FOTO/VIDEO

Na društvenim mrežama u Americi pojavio se novi uznemirujući snimak. U njemu su deca, nasilje i naravno oružje. Reagovala je i policija.

Kako su preneli neki američki mediji, incident na snimku se dogodio u subotu u Misuriju. Postavljen je na Fejsbuk i na njemu se, kako je kasnije otkriveno, 17-godišnjak iživljava nad očigledno mlađim dečakom, terajući ga da mu ljubi stopala. Međutim, iz ugla se pojavljuje sledeći učesnik događaja, takođe tinejdžer, i u dečakovu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glavu uperi pištolj.

Maltretiranje se nastavlja, a nasilnik na kraju počinje da tuče dečaka, koji zastaje da vidi ima li krvi na svom licu. Sve vreme pored nasilnika je i njegov drug s pištoljem.

Snimak je objavljen na društvenim mrežama, došao je i do lokalnih medija pa se oglasila i policija Misurija koja je saopštila da je snimak uznemirujući i da se mole svi oni koji znaju nešto o tom incidentu da se jave policiji.

Akcija je urodila plodom i kako prenosi "Dejli mejl onlajn", tri maloletnika su identifikovana i uhapšena.

Kao glavni nasilnik navodi se 17-godišnjak Aleksandar Šrejder, čiji je profil na Fejsbuku prepun slika sa oružjem.

Inače, u Americi su slučajevi u kojima tinejdžeri počine niz ubistava veoma česti, jer u mnogim državama ne postoji ograničenje kupovine oružja, kao ni kontrola. Najmasovnija ubistva dogodila su se u američkim školama, u koje su napadači - deca, ulazila naoružana i počinjala da pucaju redom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.