Ovi maseratiji na sreću nisu izgoreli (FOTO)

Izvor: Mondo, 07.Dec.2018, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovi "maseratiji" na sreću nisu izgoreli (FOTO)

Luksuzna serija luksuznog Maseratija ponuđena je kupcima u serija od samo 50 primeraka po modelu

Maserati je pre nekoliko nedelja doživeo jak udarac kada su modeli spremni za Bliski istok izgoreli u velikom požaru koji je izbio u italijanskoj luci Savona, zajedno sa stotinama "fijata 500L".

Kupci u Persijskom zalivu su tako izvisili za evo luksuzne mašine, ali je i oni sa druge strane Atlantika. Njima se sada nusi ograničenu serija modela "gibli S i SQ4", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "levante S i SQ4" i "kvatroporte S, SQ4 i GTS" u paketu "Edizione Nobile", koji dostupan po ceni od 7.500 dolara.

Kako bi dao na ekskluzivnosti, proizvođač je ponudio samo po 50 primeraka svakog od modela.

Ovaj paket podrazumeva Blue Nobile boju eksterijera, točkove od 20 inča, srebrna kočiona čeljusti i sportska sedišta u kombinaciji braon i crne kože. Sva sedišta su sa grejanjem, s tim da prednja imaju i hlađenje. Modeli "gilbi" i "kvatroporte" će imati posebne drvene aplikacije, dok će kabinsko "nebo" biti presvučeno alkantarom.

Kupci će uživati u zvuku koji stiže sa Bowers & Wilkins audio sistema.

Svi modeli su opremljeni naprednim Maseratijevim paketom pomoći vozaču, koji pruža nivo 2 autonomne vožnje. On podrazumeva adaptivni tempomat, sistem kamera od 360 stepeni, nadgledanja mrtvog ugla, držanje u kolovoznoj traci, upozorenje na frontalni sudar, kao i detekcija pešaka i saobraćajnih znakova.

Uživajte u fotografijama ovih ekskluzivnih modela:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.