Ovako gnusan zločin su mogle samo LJUDSKE ZVERI da urade: Devojčica je nestala, a mesec dana kasnije nađena je mrtva u KESI ZA ĐUBRE

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako gnusan zločin su mogle samo LJUDSKE ZVERI da urade: Devojčica je nestala, a mesec dana kasnije nađena je mrtva u KESI ZA ĐUBRE

Ostaci tela četvorogodišnje devojčice, Malie Dejvis, pronađeni su u kesi za smeće, mesec dana nakon što je prijavljen njen nestanak.

Još uvek nije u potpunosti jasno kako je ona umrla, a nije ni moguće utvrditi uzrok smrti jer je preko njenog tela prešla kosilica za travu.

Vlasti su izjavile da je prizor bio uznemirujuć i da su bili potrebni sati da se skupe delovi tela.

Očuh devojčice, Derion Vens, 4. maja je pošao sa svojim jednogodišnjim sinom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Maliom po svoju ženu na aerodrom, ali je morao da se zaustavi jer je automobil ispuštao neobične zvuke.

Pomoć je stigla od strane trojice Hispanaca u tridesetim godinama koji su se vozili u plavom pikap kamionu. Povezli su ih, ali kada su očuh i sin izašli, oni su nastavili dalje sa devojčicom.

Maleah Davis case: Medical examiner rules 4-year-old died by ‘homicidal violence' https://t.co/s89Y8UZu0Q

— All Things FOX30 (@AllthingsFOX30) 29. јун 2019.

Maleah Davis case: Medical examiner rules 4-year-old died by ‘homicidal violence’ https://t.co/F7BgBCHBFm pic.twitter.com/qsA52GU68H

— WOKV News (@WOKVNews) 29. јун 2019.

The death of 4-year-old #MaleahDavis was caused by "homicidal violence", according to the Harris County Institute of Forensic Sciences. https://t.co/Zyt7SfCmua pic.twitter.com/iumo4lfT5u

— FOX 7 Austin (@fox7austin) 29. јун 2019.

MALEAH DAVIS: Houston artist creates sculpture of 4-year-oldhttps://t.co/yY6DTWMRBd

— ABC13 Houston (@abc13houston) 29. јун 2019.

Pri tome su ga fizički napali i on je bio odgurnut nasred autoputa.

Bio je u nesvesti naredna 24 časa.

Očuh je uhapšen i trenutno je u zatvoru u Hjustonu zbog, kako se veruje, falsifikovanja dokaza nakon što je navodno rekao gde mogu pronaći telo devojčice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.