Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020, 10:51

Ovaj šestogodišnjak JE PRAVI HEROJ! Spasao sestru od napada psa, ima ČAK 90 KOPČI (FOTO)

On je pustio da ga napadne kako ne bi ujedao njegovu sestru

Kada se besan pas iz komšiluka zatrčao ka sestri šestogodišnjeg Bridžera Vokera, njegov prvi instinkt mu je bio da je zaštiti, te se postavio kao "ljudski štit". Odluka dečaka iz Vajominga verovatno je spasila život devojčice.

Mali Bridžer je zadobio strašne povrede, pa je tom prilikom od ujeda psa zaradio čak 90 šavova na telu, ali njegovo herojstvo naišlo je na divljenje mnogih ljudi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Moj nećak je pravi heroj koji je spasio malu sestru od psa. On je pustio psa da ga napadne kako ne bi ujeo njegovu sestru. Posle je rekao: "Ako će neko umreti, mislim da bi to trebalo da budem ja". Vratio se kući iz bolnice i dobro je - napisala je ponosna tetka Nikol Voker na društvenoj mreži Instagram.

Have y’all noticed that I have no idea what I’m doing yet? #UmmmIAccidentallyWentViral? When I first posted for Bridger, I expected maybe 500 likes at most and maybe a couple dozen reshares. But here we are. So much love from all walks of life (including a few celebs)! And we just got off a call with a friendly neighborhood idol. (Pic is of Bridger’s reaction right after the call.) Bridger is over the moon! Can’t wait to show him what’s next: a message from some guy who doesn’t like bullies. Gotta wait for the stardust to clear from his eyes first, though. Mission accomplished, everyone! We can’t thank you enough. #BridgerStrong EDIT: I feel like I should also mention that Bridger has also loved all of the other videos and messages I’ve shown him from all of you. We might not be able to get to everyone right away, but your messages are no less appreciated.

A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on Jul 15, 2020 at 11:22am PDT

- Dobio je 90 šavova od veštog plastičnog hirurga i odmara se kod kuće. Rane mu sada izgledaju mnogo bolje i u dobrom je raspoloženju. Ne može još da se smeje punim osmehom, ali se osmehuje kada čitam komentare o njemu - objasnila je ona.

Vokerova je takođe otkrila da nema mržnje između njene porodice i ljudi čiji je pas, rekavši za njih da su "stvarno sjajne osobe koje su bile jako brižne prema Bridžeru i familiji".

- Ne osećamo nikakvu netrepeljivost prema njima. Štaviše, ovaj incident je samo povećao ljubav između dve porodice - istakla je ona.

Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.