Ovaj pas je heroj: Uskočio u vodu i spasao lane VIDEO

Izvor: B92, 10.Sep.2018, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj pas je heroj: Uskočio u vodu i spasao lane VIDEO

Mark Frili šetao je svog psa zlatnog retrivera po imenu Storm (Oluja) kada je pas odjednom uskočio u vodu i počeo da pliva. Majk nije mogao da veruje da je njegov pas u vodi video lane i otplivao da pokuša da ga spase.

Storm je zgrabio lane i dovukao ga na obalu. Kada je lane osetilo da je opet na suvom, pokušalo je da beži, pa je palo, pridiglo se i opet otrčalo.

Međutim, pas nije hteo da ga napusti i otrčao je za njim i legao pored njega kada je opet palo i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << počeo da ga liže.

Lane se sada nalazi na bezbednom u centru za zaštitu divljih životinja. Za samo dan od kad je postavljen na društvenu mrežu Instagram, ovaj video-snimak je pogledalo više od 20.000 korisnika ove društvene mreže.

Pogledajte ovaj dirljiv video-zapis.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.