Ovaj beogradski kafić ima ŠOKANTNU zabranu: Brutalne KRITIKE pljušte i to zbog OVOG detalja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2017, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj beogradski kafić ima ŠOKANTNU zabranu: Brutalne KRITIKE pljušte i to zbog OVOG detalja (FOTO)

Ovo niko nije očekivao

Parada Ponosa koja je održana prošlog vikenda u Beogradu bila je rekordna po broju posetilaca, a uprkos tome što nije bilo incidenata, putem društvenihh mreža je bilo mnogo onih koji su širili mržnju prema pripadnicima LGBT populacije, kao i samoj manifestaciji.

Na internetu se pojavila fotografija jednob beogradskog kafića čija je reklama u najmanju ruku izazvala šok i nevericu kod korisnika društvenih mreža, a onda su krenule da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se nižu osude na račun vlasnika.

Naime, ispred kafića osvanuo je znak koji ilustruje zabranu ulaska za istopolne parove.

Uz "4S" i sliku porodice, kredom je ispisana zabrana koja je razbesnela liberalniji deo Srbije.

Dalje se navodi da je kafić nakon ovog poteza masovno počeo da dobija negativne ocene na društvenim mrežama.

-Da nije pomalo smešno, bilo bi tragicno, ej naaaarode!- samo je jedan od negativnih komentara ispod fotografije.

Iz pomenutog kafića nisu, za sada, želeli da se oglašavaju ovim povodom i eventualno objasne šta je bio cilj postavljanja ovakvog obaveštenja, pa je ostalo nejasno šta ih je navelo na to.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.