Ovaj auto centar će PRODUŽITI ŽIVOTNI VEK vašem automobilu, a važno je da znate da dobijate i SJAJAN POPUST (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj auto centar će PRODUŽITI ŽIVOTNI VEK vašem automobilu, a važno je da znate da dobijate i SJAJAN POPUST (FOTO)

Sve što vam je potrebno je jedna kartica

Auto centar "Mišković" koristi najsavremeniji uređaj ''tehnotest' za otklanjanje grešaka i popravku Vašeg automobila. Redovno vrši update softvera kako bi klijenti uvek bili ispoštovani i vozili svoj auto što duže.

- U našoj limarskoj radionici smo spremni da od potpuno uništenog auta napravimo kao da je nov - poručuju iz auto centra.

Centar "Mišković" je osposobljen za sve vrste auto mehaničarskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << usluga. Njihov stručni tim čine prvenstveno obrazovani i iskusni majstori koji su u službi Vas i Vaših automobila.

Uverite se i sami u kvalitet ovog centra, i dopustite slatko zadovoljstvo i oplemenite Vašeg ljubimca. Neka Vaš automobil doživi potpunu promenu, a Vi postanete srećniji i zadovoljniji vozač.

Auto centar "Mišković" se predstavio i na beogradskom sajmu, propraćen podrškom zadovoljnih kupaca i uz mnogo osmeha.

Uradite odličnu stvar za Vaš automobil i već danas posetite auto centar "Mišković". Zadovoljstvo neće izostati, uvereni smo.

Auto centar "Mišković" je jedan od partnera Gradske opštine Zemun na projektu koji vlasnicima personalizovane kartice omogućuje korišćenje usluga prema ugovorenom popustu. U ovom slučaju, reč je o 20% odsto na sve usluge auto limarije, farbanja vozila, servisa vozila, zamene auto stakala, dijagnostičke preglede, servisiranja auto klime i poliranja vozila. Za ostale informacije možete se informisati lično na adresi "Vojni put 584b" Zemun ili pozivom na broj 011/2614635 i 064/1149556.

Za više detalja o tome šta se sve nalazi u ponudi, pogledajte na sajtu GO Zemun ili Fejsbuk stranici Moja zemunska kartica.

Kartica važi samo uz ličnu kartu. Informacije o popustima možete dobiti na broj telefona 011 2197 985.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.