Otvoreno biznis takmičenje na FON-u

Izvor: Studio B, 05.Apr.2016, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoreno biznis takmičenje na FON-u

Na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu danas je otvoreno Svetsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja, na kojem učestvuje 16 timova studenata prestižnih svetskih univerziteta.

Svečanom otvaranju na FON-u prisustvovao je premijer Srbije Aleksandar Vučić, na poziv pobedničkog tima tog fakulteta, a posle prijema kod predsednika vlade, sredinom marta, koji je tada primetio da su Srbiji upravo potrebni znanje, energija i pobednički duh, kakvi su i njih doveli >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << na pobednički tron u Kanadi.

Osim premijera, otvaranju takmičenja prisustvovali su i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srđan Verbić, prorektor za nauku, inovacije i transfer tehnologije Univerziteta u Beogradu Živoslav Tešić i predsednik Srpske asocijacije menadžera Milan Petrović.

Direktorka takmičenja Vesna Damnjanović i predsednik takmičenja BBIC C 2016 Lazar Đelić poželeli su dobrodošlicu učesnicima i zahvalili svima koji su prepoznali značaj BBIC C kao svetskog takmičenja koje daje podršku razvoju ideja najtalentovanijih studenata.

Timovi sa 16 prestižnih svetskih univerziteta će se tokom takmičenja suočiti sa dva realna poslovna izazova, a svoja rešenja predstaviće žiriju kojeg čine menadžeri i konsultanti vodećih kompanija u Srbiji.

Priliku da organizuje takmičenje "Belgrade Busines International Case Competition" (BBIC C), FON je dobio na osnovu rezultata koje su studenti beogradskog fakulteta ostvarili na svetskim takmičenjima, uključujući poslednje, početkom marta, kada su pobedili timove 11 najprestižnijih svetskih biznis univerziteta na takmičenju u Montrealu.

Finale takmičenja održaće se 9. aprila.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.