Otvoren sajam o obnovljivim izvorima energije Antić: 2018. ključna za energetski sektor

Izvor: Beta Video, 24.Apr.2018, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren sajam o obnovljivim izvorima energije `Antić: 2018. ključna za energetski sektor

BEOGRAD, - Ministar energetike i rudarstva Aleksandar Antić izjavio je danas da je 2018. ključna godina za energetski sektor u oblasti obnovljivih izvora energije, jer se očekuje da će na mrežu biti priključeno novih 250 megavata iz obnovljivih izvora. "Radi se uglavnom o velikim vetroparkovima kao što su Alibunar od 42 megavata, Kovačica od 105 i deo kapaciteta vetroparka Čibuk od oko 100 megavata", rekao je Antić na otvaranju sajma o obnovljivim izvorima energije "RENEXPO Water and Energy" u Belekspo centru u Beogradu.

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ključna godina za energetski sektor u oblasti obnovljivih izvora energije

Izvor: EurActiv Srbija, 24.Apr.2018

Ministar energetike i rudarstva Aleksandar Antić izjavio je 24. aprila da je 2018. ključna godina za energetski sektor u oblasti obnovljivih izvora energije, jer se očekuje da će na mrežu biti priključeno novih 250 megavata iz obnovljivih izvora. Antić je rekao da se spremaju novi projekti, pre...

Nastavak na EurActiv Srbija...

Obilazak sajma RENEXPO - Water and Energy``.

Izvor: Beta Video, 24.Apr.2018

BEOGRAD - Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić ambasadorka Izraela Alona Fišer Kam, ambasador Holandije Hendrik van den Dol i ambasador Nemačke Aksel Ditman u obilasku sajma RENEXPO - Water and Energy``. (pokirvalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.