Otpuštena žena koja je PRIZNALA da joj je NAREĐENO da dođe na skup podrške Jutki (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2019, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otpuštena žena koja je PRIZNALA da joj je NAREĐENO da dođe na skup podrške Jutki (VIDEO)

Vukosava Đokić, koja je na protestu podrške Milutinu Jeličiću Jutki pred kamerama priznala da joj je naređeno da dođe na taj skup, otpuštena je i sada se na nalazi na Birou za zapošljavanje.

Ona je bila zaposlena u JKP "Rasina" gde je direktor Ivan Jeličić, bratanac Milutina Jeličića Jutke.

- Kako sam saznala, u ovom preduzeću imaju oko 40 odsto zaposlenih pod ugovorom na neodređeno, iako je propisano samo do 10 odsto, i baš su morali da otpuste ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ženu koja je priznala da je bila primorana da dođe na protest podrške Jutki - kaže za Marija Lukić, jedna od Jutkinih žrtava.

Vukosava Đokić za naš portal priča da nikome ništa ne zamera i da ju je sustigla muka, jer je ostala i bez muža.

- Žao mi je što nemam posao. Sad sam na tržištu. Ja nikome nisam dužna. Svi su za mene dobriSvi su za mene sjajni. Ja sam dete sa sela, imam malo stoke. Imam sina, dve ćerke i unučiće. Muž mi je umro, stigla me je muka - tužno dodaje ona.

Na pitanje da li je ikada pričala sa Milutinom Jeličićem Jutkom ili sa njegovim bratancem koji joj je bio nadređen, rekla je:

- Jutka mi ništa nije rekao, nisam ga ni viđala, a njegov bratanac je mnogo dobro dete. Svi šefovi su dobri i kolege su dobre - ponavlja Đokić.

Inače, ona je u ponedeljak odnela papire na Biro za zapošljavanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.