Otkriven identitet ELITNE PROSTITUTKE na snimku sa hrvatskim ministrom?! Novi detalji AFERE GODINE drmaju Zagreb

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2019, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriven identitet ELITNE PROSTITUTKE na snimku sa hrvatskim ministrom?! Novi detalji AFERE GODINE drmaju Zagreb

Glavna tema u Hrvatskoj poslednjih dana su fotografije ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića koje je objavio nedeljnik "Nacional".

Na njima se, sa prostitutkom na krilu i kokainom spremnim za šmrkanje, nalazi, kako tvrdi SOA, lažni ministar i potpredsednik vlade Tomislav Tolušić. Fotografija je navodno snimljena u Zemunu, a na slici je i devojka koja se profesionalno bavi prostitucijom.

Tolušić je rekao kako se radi o fotomontaži i poručio kako ne nosi cipele >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kakve nosi muškarac na navodno montiranoj fotografiji. U međuvremenu je u odbranu Tolušića skočila vlada, oglasila se i predsednica Kolinda Grabar Kitarović, a u slučaj su se uključili i SOA, DORH i USKOK.

RTL Direkt saznaje iz izvora u policiji da je žena na slici bila pod merama praćenja kao akter afere "elitna prostitucija" koja je 2011. krenula iz salona za masažu u Domu sportova.

Mediji dalje prenose da glavni državni advokat tvrdi kako se ta istraga bliži kraju i podsećaju kako je u toj aferi Milijan Brkić osumnjičen za odavanje podataka prostitutkama pod nadzorom.

A Brkićev kum, Blaž Curić, koji je pak bio i vozač ministra Tolušića, osumnjičen je da je Franji Vargi koji je izrađivao lažne SMS-ove javio da mu se sprema hapšenje!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.