Otkrivamo: Ovo je mladić koji je jutros zadavio devojku i pobegao

Izvor: Blic, 13.Feb.2013, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivamo: Ovo je mladić koji je jutros zadavio devojku i pobegao

Aleksandar Šundića (23), osumnjičen je da je juče ujutru, oko 10.30 sati u beogradskom naselju Medaković zadavio svoju devojku Stelu Gundelj (25). Aleksandar Šundić (23) osumnjičen je za ubistvo svoje devojke Stele Gundelj (25)

Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni mladić je iz stana u Ulici Radovana Simića Cige 46 koji je iznajmljivala Stela Gundelj, u kome se desilo ubistvo najpre pozvao svog najboljeg prijatelja i kratko mu rekao:

"Posvađao sam se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa Stelom. Mislim da sam je ubio. Hitno dođi u njen stan", spustio je slušalicu nakon čega je Šundićev prijatelj pozvao Hitnu pomoć.

Policija je na poziv Hitne pomoći stigla u stan i devojku zatekla na podu. Na vratu su joj bili vidljivi hematomi, što je potvrdilo da je ubijena.

Stela Gundelj je prošle godine završila Medicinski fakultet u roku

Aleksandar Šundić (23) student je Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu i u vezi sa Stelom Gundelj bio je oko šest meseci. Prema rečima Stelinih drugarica, bio je izuzetno ljubomoran, što je, kako se i pretpostavlja, bio razlog njihove svađe, posle koje se desio zločin.

Uviđaj posle zločina, policija još nije saopštila motiv ubistva

Niko od komšija devojke nije čuo nikakvu buku ili dozivanje u pomoć, kao i da se ubistvo uopšte dogodilo. Samo navode da su Stelu poznavali kao “izuzetno prijatnu, nasmejanu i lepu devojku”.

Prema nezvaničnim informacijama Stela Gundelj je inače iz Stare Pazove, a u iznajmljeni stan u naselju Medaković se preselila pre nekoliko meseci, kada se i zaposlila u jednoj farmaceutskoj kući.

Završila je Medicinski fakultet i aktivno se bavila folklorom igrajući u KUD "Dukat".

- Bila je odličan student, Medicinski fakultet je završila u roku, bila je na praksi na nekoj klinici u Nemačkoj. Zaposlila se pre nekoliko meseci, bila je mnogo vredna - priča njena drugarica.

Stela Gundelj je 13. jula 2012. na svom Fejsbuk nalogu ostavila sledeći komentar: “Neopisiva sreća, ludilo, uzbuđenje, jer dva slova menjaju stvari. Dr Stela Gundelj. Gotov fakultet."

Povezane vesti: Zadavio devojku i pozvao druga: "Posvađali smo se, mislim da sam je ubio" Tunis: Policajac ubijen u sukobu s demonstrantima Uhapšeno troje u Beranama zbog ubistva Ramzesu III prerezano grlo Letvom usmrtio babu i tetku i teško povredio teču

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić koji je udavio devojku i pobegao! (FOTO)

Izvor: NaDlanu.com, 13.Feb.2013

Aleksandar Šundića (23), koji je osumnjičen da je jutros oko 10.30 sati u beogradskom naselju Medaković zadavio svoju devojku Stelu Gundelj (25), i dalje je u bekstvu i policija traga za njim. ..Prema nezvaničnim informacijama nesrećna devojka pronađena je mrtva u krevetu sa hematomom na vratu....

Nastavak na NaDlanu.com...

Uhapšen zbog ubistva

Izvor: RTS, 14.Feb.2013, 10:40

Priveden Aleksandar Š. zbog sumnje da je juče ubio Stelu G. u stanu u ulici Radovana Simića Cige u Beogradu. ..Beogradska policija privela je Aleksandra Š. (1990), zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo nad Stelom G. (1987), u stanu u ulici Radovana Simića Cige u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.