Otkazana košarkaška Superliga, nema šampiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2020, 16:23

Otkazana košarkaška Superliga, nema šampiona

Sezona u košarkaškoj Superligi Srbije zvanično je otkazana i neće biti proglašenja šampiona, odlučeno je danas.

Kako se navodi u saopštenju KLS, na sednici Predsedništva UK KLS održanoj 28. maja uz učešće i predstavnika klubova koji su izbori plasman u Superligu Srbije, Predsedništvo je većinom glasova, uz jedan glas protiv, donelo odluku da se otkaže Superliga i da u ovoj sezoni nema prvaka Srbije.

"Pri donošenju ove odluke Predsedništvo je prvenstveno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << imalo u vidu zdravstvene razloge i opasnost od zaraze igrača i svih učesnika Superlige dok pandemija još traje i dok je virus Kovid 19 još uvek prisutan u našoj sredini. Pored ovog osnovnog razloga važni argumenti su bili i preduga pauza i nepripremljenost igrača što bi predstavljalo veliku opasnost od ozbiljnih povreda, kao i činjenica da bi se igralo bez publike ili uz veoma ograničen broj gledalaca", navodi se u saopštenju koje potpisuje direktor takmičenja KLS Leon Deleon.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.