Otišla sam na žurku na kojoj mi je prijatelj mog dečka otkrio nešto BIZARNO: Uskoro sam nosila NJEGOVO DETE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021, 07:26

Otišla sam na žurku na kojoj mi je prijatelj mog dečka otkrio nešto BIZARNO: Uskoro sam nosila NJEGOVO DETE!

Društvene mreže okupira ova ljubavna priča koja je imala neverovatan početak

! Naime, majka dvoje dece (28) na Tiktoku je otkrila kako je pre deset godina upoznala cimera svog tadašnjeg dečka, zaljubila se u njega, a sada su u srećnom braku i imaju dvoje dece.

Ona je prvo podelila kompilaciju fotografija u kojima je detaljno opisala kako su se ona i njen suprug prvi put upoznali, otkrivajući da je sve počelo kao iz snova.

Otkrila je da je imala 18 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godina kad je jedne večeri otišla sa njim na zabavu, nakon što joj je on priznao da ju je sanjao. Te večeri su spavali zajedno, ona je ostala trudna, a ostalo je istorija.

Iako ga tada još nije dobro poznavala, on je u potpunosti podržao njenu ideju da zajedno odgajaju dete, a danas, deset godina kasnije, oni su u srećnom braku.

U drugom klipu otkrila je da sa samo 28 godina žive luksuznim životom, često putujući, voze luksuzne automobile i žive u svojoj kući iz snova na jezeru.

Šta se dogodilo s njenim tadašnjim dečkom nije otkrila.

Ova mama se često priseća svojih tinejdžerskih dana. Ipak, kaže kako je ponosna na svoju prošlost, prenosi "San".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.