Otišla je kod lekara sa bolom u grlu, on je poslao kući, a onda je JEDVA OSTALA ŽIVA i sada ima RUPU NA VRATU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2019, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otišla je kod lekara sa bolom u grlu, on je poslao kući, a onda je JEDVA OSTALA ŽIVA i sada ima RUPU NA VRATU! (FOTO)

Stejsi Rejmond je u martu ove godine posetila doktora zbog bola u grlu i otpuštena je sa dijagnozom upale krajnika i receptom za antbiotike.

Međutim, nekoliko dana kasnije mlada žena iz Londona jedva da je mogla jede i pije vodu od bolova.

Odlučila je da poseti drugog lekara koji joj je saopštio loš vesti - ona je u grlu imala gnojni čir i morala je na hitnu operaciju jer je infekcija počela da jede kožu i mišiće.

Njeno stanje se brzo pogoršavalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i postojao je rizik da se infekcija spusti na srce, što bi bilo fatalno. Stejsina porodica, koja je smesta doputovala iz rodne Južnoafričke republike, bila je upozorena na najgore.

Ona je narednih mesec dana provela u bolnici dok su lekari pratili rupu koja joj je ostala u vratu posle operacije.

To nije bio kraj mukama. Usledile su brojne operacije presađivanja kože sa butina da bi se popunila rupa na vratu i dekolteu.

- Morala sam ponovo da učim kako da podignem tglavu jer su mi skinuli kožu koja je pridržavala mišiće. Dugo sam mogla samo da ležim na leđima i da podupirm glavu rukom kada sam želela da se uspravim. ovo je uticalo na moj fizički izgled i samopouzdanje, ali se trudim da ostanem pozitivna - rekla je Stejsi.

Woman says 'sore throat' led to near-fatal infection that left her with hole in neck https://t.co/JdTfIS9mEu

— FOX 29 (@FOX29philly) July 20, 2019

Woman, 32, needed 10 surgeries and a skin graft to treat an infected 'flesh-eating' abscess in her neck which a doctor mistook for tonsillitis

via https://t.co/SoLYFq4fjs https://t.co/ddDLTgOBW0

— John B Tawn (@27Tawnyowl) July 20, 2019

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.