Otišao je, nema ga, a čuvam ga od kilo mesa: Bolni su jauci mame iz Negotina za SINOM koji je umro nakon tuče!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2018, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Otišao je, nema ga, a čuvam ga od kilo mesa": Bolni su jauci mame iz Negotina za SINOM koji je umro nakon tuče!

U Negotinu je u nedelju ujutru preminuo maloletnik (17) koji se prethodne noći potukao na ulici posle žurke

S. B. (17) iz Negotina, učenik trećeg razreda Poljoprivredne škole "Rajko Bosnić" na Bukovu, preminuo je u nedelju rano ujutru nakon tuče koja se dogodila u noći između petka i subote.

Njegovo nepomično telo pronašao je otac juče oko pet sati ujutru kad je krenuo na posao. Dečak je bio pomodreo i potpuno hladan.

- Pokušao sam da ga dozovem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drmusao sam ga, nije se pokrenuo. Probudio sam suprugu, budili smo ga. Uzalud - u šoku je dečakov otac D. B.

Dok gledaju u rendgentske snimke vrata i glave, očekujući, beznadežno, da u njima pronađu šta se desilo njihovom detetu, dečakovi otac i majka, kažu da su S.B. u petak uveče pustili da ode na proslavu rođendana sa društvom.

- Tražio mi je da mu dam neki dinar. Dala sam mu 100 dinara, više nisam imala. Ne znam ni šta se desilo, ni kako. Čekamo da nam policija ispriča. Ne upiremo prst ni u koga. Znam da je otišao na rođendan i da ga nema, a čuvam ga od kilo mesa - neutešna je majka.

Roditelji u neverici ni sami nisu svesni šta ih je snašlo. S.B. je, kažu, u petak uveče sa društvom bio na proslavi rođendana, ali gde i kod koga ne znaju. U subotu oko tri časa ujutru probudio ih je zvuk telefona koji je uporno zvonio.

- Policija me je zvala i obavestila da je S.B. u alkoholisanom stanju u Hitnoj službi i da dođem tamo. Probudio sam ženu i otrčao. On je ležao, otimao se, nije dozvoljavao da mu daju infuziju i injekcije. On do sada nikada nije bio bolestan i nikada nije primio injekciju, pa se možda i uplašio. Odbio je terapiju i ja sam to potpisao - kaže otac.

Otac je S.B. odveo kući. Međutim, njegov sin je subotu proveo u krevetu, povraćajući i žaleći se na bolove u vratu i ramenu.

- Masirala sam ga, stavljala obloge. Ništa nije mogao da pojede. Žalio se da ne može da guta. Povraćao je žuto i zeleno. Otac ga je opet odveo kod lekara - plače majka.

U hitnoj službi, S.B. je primio injekciju i infuziju, a kako se i dalje žalio na bolove upućen je na rendgen, gde su mu snimljeni vrat i glava. Preloma nije bilo.

- Ponovo prima infuziju i mislim "brufen". Dolazimo kući, a on se žali na bolove u vratu. Jauče sve vreme. Pored njega sam bio... Zaspao je tek oko jedan sat iza ponoći - navodi otac.

Međutim, oko pet sati, pre nego što je krenuo na posao, obišao je sina i zatekao ga u krevetu poluotvorenih očiju i modrog. S.B. nije davao znake života.

Prema nezvaničnim saznanjima, S.B. je povređen u tuči koja se desila u noći između petka i subote u Ulici Stefanije Mihajlović u Negotinu. Po informacijama, policija proverava i snimke sigurnosnih kamera koje bi trebalo da pokažu kako je pretučen ovaj dečak.

Pripadnici MUP u Negotinu uhapsili su S. T. (19) zbog sumnje da je izvršio ubistvo, saopštila je policija. S. T. se tereti da je nogom u glavu udario S. B., zbog čega je on pao na zemlju i od krvarenja u mozgu preminuo. S. T. je određeno zadržavanje do 48 sati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.