Otežan saobraćaj u Beogradu zbog snega, izmene na linijama GSP-a

Izvor: Beta, 10.Jan.2019, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otežan saobraćaj u Beogradu zbog snega, izmene na linijama GSP-a

Sneg koji je počeo da pada danas oko 16 časova u Beogradu, doveo je do zastoja u saobraćaju na periferiji grada, a pojedine gradske linije su zaustavljene ili su njihove trase skraćene. Kako su agenciji Beta rekli u Gradskom saobraćajnom preduzeću, zbog "neočišćenog snega" došlo je do promena na devet linija gradskog prevoza.Linija 18 je zaustavljena u ulici Braće Jerković od 17.40 sati, a stoje i autobusi na liniji 77 i trolejbusi na liniji 28 i 40 u Čingrijinoj ulici na Zvezdari.Trolejbus na liniji 21 preusmeren je ka Konjarniku posle 17 časova, pošto ne može do Učiteljskog naselja.U naselju Boleč, linija 305 je skraćena, ne ide do okretnice u tom naselju već do kafane "Boleč", kao i linija 403 koja je skraćena i saobraća samo do crkve u naselju Zuce."Zbog vremenskih neprilika situacija se stalno menja, a za sada nemamo prijavljene probleme na Banovom brdu i Vidikovcu, kao što je bilo prošle nedelje", rekli su agenciji Beta u GSP-u.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Otežan saobraćaj u Beogradu zbog snega, izmene na linijama GSP-a

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jan.2019

Sneg koji je počeo da pada danas oko 16 časova u Beogradu, doveo je do zastoja u saobraćaju na periferiji grada, a pojedine gradske linije su zaustavljene ili su njihove trase skraćene...Kako su agenciji Beta rekli u Gradskom saobraćajnom preduzeću, zbog "neočišćenog snega" došlo je do promena...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.