Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2017, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac polomio nogu sugrađaninu nakon što mu je pas ugrizao sina

ZAGREB - Na igralištu u Velikoj Kosnici kod Zagreba u nedjelju je pas ugrizao dječaka i lakše ga povrijedio.

Pas je bio bez nadzora, to jest, nije bio vezan. S dječakom je bila majka (40) koja ga je hitno odvezla u Klaićevu bolnicu gdje su mu ustanovili lakše povrede.

Mališanov otac (47) je odlučio da uzme stvar u svoje ruke i s još jednim muškarcem (26) otišao u park da se raspita o svemu.

Nakon što su saznali detalje njih dvojica su pretukli 56-godišnjaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i slomili mu nogu.

Njemu je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju. Još nema zvaničnih informacija o tome kako je povrijeđeni povezan s napadom i psom.

Dječakovog oca i 26-godišnjaka policija je privela i istraga je u toku.

(24sata.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dečaka ugrizao pas na igralištu, mališanov otac vlasniku polomio nogu

Izvor: Radio 021, 29.Avg.2017, 07:39

Na igralištu u Velikoj Kosnici kod Zagreba u nedelju vlasnički pas je ugrizao dečaka i lakše ga povredio...Pas je bio bez nadzora, to jest, nije bio vezan. S dečakom je bila majka (40) koja ga je hitno odvezla u bolnicu gde su mu ustanovili lakše povrede...Mališanov otac (47) je odlučio da uzme...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.