Otac kupio ćerki poklon za rođendan, pa završio u ZATVORU! Drama kod Bora

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2018, 07:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac kupio ćerki poklon za rođendan, pa završio u ZATVORU! Drama kod Bora

S. K. iz sela u okolini Bora hteo je da iznenadi ćerku za rođendan i na kućnom pragu joj je ostavio poklon

A onda je njega iznenadila policija i odvela ga u pritvor, jer je zbog prijave za nasilje u porodici imao zabranu prilaska kući!

Ova nesvakidašnja priča počela je dan pred rođendan deteta, kada se S. K. navodno posvađao sa suprugom.

- Žena je pozvala policiju i patrola je ubrzo stigla na njihovu adresu. On im je rekao da je nije tukao, već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je došlo do bračne rasprave. I ona je sama to potvrdila, da je nikada nije udario, ali je dodala da je jako uplašena, pa je suprugu izrečena mera zabrane prilaska supruzi 48 sati i udaljen je iz kuće - priča izvor iz policije.

Sutradan, na ćerkin rođendan, hteo je da obraduje dete, pa joj je kupio poklon i ostavio ga na kućnom pragu. Međutim, pošto je počela kiša, poslao je supruzi SMS da ga unese unutra kako se ne bi pokvasio.

- Ona je istog trenutka zvala policiju i prijavila ga za kršenje zabrane prilaska, zbog čega mu je, kako zakon nalaže, određen pritvor do mesec dana - dodaje sagovornik, prenosi Republika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.