Otac dvoje dece poginuo u Donjim Andrijevcima: Voz udario automobil, šasija ostala, motor odleteo

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2018, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac dvoje dece poginuo u Donjim Andrijevcima: Voz udario automobil, šasija ostala, motor odleteo

Probio žičanu ogradu

Muškarac Z.T.  poginuo je rano jutros kada je na njegov automobil naleteo brzi voz u Donjim Andrijevcima, kod Slavonskog Broda, koji je saobraćao na relaciji Vinkovci - Zagreb.

Kako je saopštila PU brodsko-posavska, brzi voz 742 koji je vozio iz Vinkovaca u Zagreb, naleteo je na automobil marke "opel" koji se u tom trenutku nalazio na pružnom prelazu.

U nesreći je nastradao građevinski radnik i otac dvoje djece, Z.T. iz Radničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naselja "Kolona" u Donjim Andrijevcima.

Od siline udarca automobil je odbačen s pružnog prelaza na četrdesetak metara udaljen elektro-stub, nakon čega je šasija ostala u neposrednoj blizini, dok je motor odleteo stotinak metara dalje. Z.T. je probio žičanu dvorišnu ogradu i na mestu poginuo.

Zbog nesreće na drumsko-železničkom prelazu "Andrijevci" na pruzi Novska-Tovarnik-državna granica, putnike na relaciji Strizivojna - Vrpolje - Garčin i obratno, prevoze autobusi, saopšteno je iz Hrvatskih železnica (HŽ).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VOZ UDARIO U AUTOMOBIL U teškoj saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj poginuo muškarac (VIDEO)

Izvor: Blic, 03.Sep.2018

U teškoj saobraćajnoj nesreći u Donjim Andrijevcima danas oko 6.10 sati poginuo je Z. T. (41), građevinski radnik i otac dvoje dece.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.