Otac Darka Lazića OTKRIO šta je mogući UZROK NESREĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac Darka Lazića OTKRIO šta je mogući UZROK NESREĆE

"Ne znamo još ništa, čekamo da nam kažu šta se dešava"

U KBC Zemun stigli su članovi porodice Darka Lazića, koji je noćas povređen u saobraćajnoj nesreći kod Pećinaca.

Darkovi roditelji Milan i Branka, kao i mlađi brat Dragan stigli su u zemunsku bolnicu sa pevačevom devojkom Marinom Gagić.

- Ne znamo još ništa, čekamo da nam kažu šta se dešava - rekao je pevačev brat Dragan, dok je otac dodao da sumnja da je Darko zaspao za volanom i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je to uzrok nesreće.

- Samo mi je bitno da mi je sin živ - rekla je Darkova majka Branka.

Devojka Marina Gagić nije htela da daje izjave za medije, samo je okrenula glavu. Više fotografija iz bolnice pogledajte u galeriji.

Lazićev menadžer još nije stigao u KBC Zemun.

- Ne znam za sada ništa. Butinu prelomio? Jao, strašno. Mene je njegov otac probudio i rekao da je Darko imao udes i da odmah dođem. Darko je vozio automobil, ali ne znam gde je išao. Ne znam čak ni da li je njegov auto - rekao je pevačev menadžer Miljan.

Pogledajte rezultate

Pratite nas na našem Instagram nalogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.