Otac 20 godina polno zlostavljao ČETIRI ĆERKE, a njegovo opravdanje govori koliko je IZOPAČEN: Pakao je počeo kad su imale 6 godina

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 19:09

Otac 20 godina polno zlostavljao ČETIRI ĆERKE, a njegovo opravdanje govori koliko je IZOPAČEN: Pakao je počeo kad su imale 6 godina

Priznao je krivicu po više od 30 tačaka optužnice za silovanje, nepristojno ponašanje i napastvovanje

Otac iz Kvinslenda koji je s*ksualno zlostavljao četiri ćerke govorio im je da će mu jednog dana biti "zahvalne" zato što ih je spremio za brak i doprineo da postanu bolje supruge.

Sedamdesetjednogodišnji muškarac, čije ime nije objavljeno radi zaštite žrtava, više od 20 godina napastvovao je biološke ćerke i pastorku, a u utorak je u Prvostepenom sudu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Brizbejnu priznao krivicu po više od 30 tačaka optužnice za silovanje, nepristojno ponašanje i napastvovanje.

Zlostavljanja su počela još kad su deca imala šest godina, pri čemu ih je otac prvo nepristojno dodirivao, a zatim silovao i primoravao na oralni s*ks. Često ih je zlostavljao samo nekoliko metara od ostalih članova porodice, a napadi su ostavili "duboke i trajne" posledice po žrtve, rečeno je na sudu.

Jedna ćerka je gledala oca pravo u oči dok je davala iskaz na suđenju.

- Nevinost deteta je dragocen dar i niko nema pravo da uništi tu nevinost - rekla je ona.

- Ne osećam strah – ne zato što sam hrabra, već zato što nakon silnih godina tokom kojih vam je monstrum noću ulazio u sobu više ništa ne osećate - dodala je ona.

Ona je takođe rekla da živi polovično, jer nije u stanju da uspostavi ozbiljniju vezu s drugim ljudima.

- Za to je kriv moj otac, umesto da me štiti, seksualno me je zlostavljao 14 godina. I psihički me je zlostavljao. Ponavljao je: "Pomažem ti da budeš bolja supruga u budućnost, a ne frigidna… Ovo između tebe i mene je nešto posebno." To je potpuno izopačen pogled na stvari – rekla je.

Advokati oca žrtava rekli su u njegovu odbranu da je i sam bio s*ksualno zlostavljan kao dete i da su ga fizički napali dok je bio u pritvoru, prenosi "Dejli mejl". Izricanje presude zakazano je za četvrtak.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.