Osvanuo UŽASAVAJUĆI GRAFIT u Splitu! Veličaju najgoreg USTAŠKOG KOLJAČA! Zgroženi i brojni Hrvati (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2019, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osvanuo UŽASAVAJUĆI GRAFIT u Splitu! Veličaju najgoreg USTAŠKOG KOLJAČA! Zgroženi i brojni Hrvati (FOTO)

U splitskom kvartu Spinut jutros se pojavio grafit "Maksovi mesari" kojim se veličaju pripadnici grupe ustaškog zločinca Maksa Luburića!

Grafit je snimio stanar zgrade koji je izrazio zgroženost i zabrinutost zbog sve češćeg veličanja ustaških NDH i njihovih zločinaca. Vjekoslav Maks Luburić je bio ustaški oficir i zapovednik sistema koncentracionih logora među kojima je najzloglasniji bio Jasenovac.

Važi za najbrutalnijeg zapovednika među ustašama zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brojnih zločina u koje je umešan.

Hrvatsku je poslednjih dana zahvatila epidemija ustaštva. Pre nekoliko dana u tom gradu su zidovi jedne škole i vrtića bili ispisani grafitima "Mrzim školu i Srbe" i "Za dom" i slovom "U" sa kukastim krstom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.