Osumnjičenima za ubistvo u Zemunu određen pritvor

Izvor: B92, 27.Sep.2019, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičenima za ubistvo u Zemunu određen pritvor

Beograd -- Osumnjičeniima za teško ubistvo u Beogradu koje se dogodilo pre nekoliko dana određen je pritvor do 30 dana. M. M., K. S. i I. M. uhapšeni su u četvrtak.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je nakon saslušanja osumnjičenih doneo rešenje kojim je M. M, K. S. i I. M. odredio pritvor do 30 dana.

Pritvor je određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i zbog osobitih okolnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo ili dovršiti pokušano krivično delo, piše u saopštenju Uprave Višeg suda u Beogradu.

Protiv navedenog rešenja osumnjičeni i njihovi branioci imaju pravo žalbe u roku od tri dana od prijema rešenja krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu.

Osumnjičenima M. M., K. S. i I. M. se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju iz člana 114 tačka 1 Krivičnog zakonika u vezi člana 30 i 33 Krivičnog zakonika.

Telo ubijenog muškarca pronađeno je u petak.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.