Osumnjičeni za krađu u Boru uhvaćen na delu

Izvor: B92, 21.Jan.2021, 12:44

Osumnjičeni za krađu u Boru uhvaćen na delu

Policija u Boru sprečila je tešku krađu i uhvatila osumnjičenog 38-godišnjeg muškarca iz tog grada na delu.

On je kako se sumnja, u kasnim večernjim satima na parkingu pokušavao da ukrade razne predmete iz automobila „ford fiesta“, koji je prethodno obio, ali ga je policija u tome sprečila .

Po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u pokušaju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhvaćen na delu: Boranin zatečen u pokušaju krađe

Izvor: Bor030.net, 21.Jan.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru sprečili su tešku krađu i uhvatili osumnjičenog na delu. Policija je tridesetosmogodišnjeg muškarca iz Bora , u kasnim večernjim satima, zatekla na parkingu kako pokušava da ukrade razne predmete iz automobila „ford fiesta“, koji je prethodno...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.