Oštre osude NELEGALNIH DELA vlasti u ŠAPCU: Misteriozni NESTANAK STANOVA delo POHLEPNOG KARTELA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2018, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oštre osude NELEGALNIH DELA vlasti u ŠAPCU: Misteriozni NESTANAK STANOVA delo POHLEPNOG KARTELA!

Šabačka gradska vlast prikriveno vodi nelegalne tokove iznajmljivanja državnih stanova iako je to u suprotnosti za zakonima Republike Srbije

U Gradu Šapcu registrovano je postojanje 72 državna stana koji se iznajmljuju, ali se zakup na uslugu iznajmljivanja ne naplaćuje, a nije ni poznato ko su osobe kojima su date na korišćenje.

Naime, Grad Šabac zaključio je ugovore o zakupu samo za one stanove za koje su podneti zahtevi za otkup. Korisnici tih 72 stana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dakle, koriste ih bez zaključenih ugovora i bez plaćanja zakupa.

Kako je ovakav način rada u suprotnosti sa Zakonom, od gradonačelnika ovog grada Nebojše Zelenovića zatraženo je objašnjenje o ovom slučaju, ali reakcija prvog čoveka Šapca je izostala. Više o tome čitajte KLIKOM OVDE!

Na ovakve malverzacije i nelegalne tokove vlastodržaca u Šapcu reagovao je i narodni poslanik Vladimir Orlić koji se obratio svom kolegi Zelenoviću i pozvao ga da podnese izveštaj ljudima iz Saveta Evrope.

- Ovakva saznanja ne iznenađuju više nikoga u Srbiji. Đilasov, Jeremićev i Obradovićev kartel okuplja ljude beskrajno pohlepne i sklone flagrantnim zloupotrebama, to su radili svuda gde su bili na vlasti, bez izuzetaka. Bilo bi dobro da Zelenović pošalje ceo izveštaj DRI ljudima iz Saveta Evrope, kod kojih je klevetao sopstvenu zemlju, da na osnovu svih opisanih malverzacija steknu "bolju sliku" o dešavanjima u Šapcu i Srbiji. A mogao bi primerak da pošalje i svojim prijateljima, separatistima sa KiM, pod čijim se znamenjem slikao nedavno - kaže Orlić i dodaje:

- Ako uspeju u zločinačkom naumu da proteraju svu srpsku robu iz pokrajine, neka tamo bar ostane simbolično prisutan - izveštaj jedne srpske institucije, kao dokaz čime se ko u Srbiji bavio u vreme kad su se Aleksandar Vučić i Vlada Srbije borili za naš narod na KiM – rekao je Vladimir Orlić.

Ovakve nelegalne radnje koje se obavljaju na teritoriji ovog gradskog područja našle su se i u izveštajima revizora iz 2015. godine gde je utvrđeno postojanje tih nekretnina koje se koriste suprotno Zakonu.

U periodu demokratske vladavine došlo je do niza nelogičnih i nelegalnih radnji u vezi sa rentiranjem državnih stanova, kao i sa njihovim održavanjem. Tokom tog perioda ne postoji evidencija plaćanja iznajmljenih stanova, a uobičajeno je bilo i nepostojanje podataka o tome ko stvarno koristi te nekretnine i u koje svrhe.

U Gradu Šapcu se situacija nije promenila ni do današnjeg dana, jer demokratski vladaoci političke scene u tom gradu nastavljaju sa tekovinama misteriozne utaje državnih stanova, služe se nelegalnim radnjama i odbijaju da iznesu prave podatke pred građane Srbije i otkriju ko je iznajmio 72 državna stana i zašto se za njih ne plaća zakup.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.