Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2019, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oštetili Budžet RS za iznos od oko 500.000 maraka

BANJALUKA - B.M. i M.Č su uhapšeni zbog sumnje da su avgustu ove godine, znajući da su blokirani računi akcionarskog društva iz Banjaluke od strane povjerilaca, zaključili ugovor o poslovnoj saradnji sa društvom ograničene odgovornosti i nakon toga izdavali poslovne prostore, a novac od zakupnine uplaćivali na račun društva ograničene odgovornosti po nalogu B.M.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Oštetili Budžet RS za više od pola miliona maraka

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2019

BANJALUKA - Banjalučka policija uhapsila je B.M. i M.Č. zbog sumnje da su oštetili povjerioce, nezakonito postupali u privrednom poslovanju, povrijedili obavezu vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga i sastavljanje finansijskih izvještaja i njihovo falsifikovanje ili uništavnje i na taj ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.