Ostalo je malo dete: Prijatelj Sanje Papić otkrio kako se ona DRŽI posle ubistva supruga

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ostalo je malo dete": Prijatelj Sanje Papić otkrio kako se ona DRŽI posle ubistva supruga

Bivša misica ostala je bez svog najvećeg oslonca u životu

Bivša misica Sanja Papić ostala je bez svog najvećeg oslonca u životu, svog supruga, advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, pre nekoliko nedelja, kada je on ubijen ispred svoje zgrade na Novom Beogradu.

Pročitajte i:

Njih dvoje su se nakon dugogodišnje veze odlučili na dalji korak i stupili u brak, a nakon samo godinu dana zajedničkog života desila se ova tragedija.

Stefan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ašanin, blizak prijatelj udovice, ali i jedan od sigurnih učesnika "Zadruge 2" otkrio je kako se Sanja oseća sada, mesec dana posle smrti svoga supruga.

Sada i zvanicno ZADRUGA 2 🔜🔜🔜 @zadruga.rtvpink

Објава коју дели HairDresser 💇🌟✂ 🔝+381605644441 (@frizer_stefan_asanin) дана 27. Авг 2018. у 11:45 PDT

- To je vrlo teška situacija, naročito za nju. Bili su dugo u vezi, ali kratko u braku, tu je i malo dete ostalo. Ja se trudim da joj pričam o "Zadruzi", da me ona posavetuje, da ne misli na tu situaciju, ali to je kratkotrajno. Na dva-tri sata joj odlutaju misli i zaboravi na sve, ali kada ja odem, ona se vrati u prvobitno stanje. Jako je nezahvalno pričati o tako osetljivoj temi, imam puno poštovanje prema Sanji, tako da ne bih previše komentarisao - rekao je Ašanin.

Ašanin  je priznao da mu je ovo vrlo škakljiva tema i da ne bi želeo dublje da zadire u ovu priču, kao i da će nastaviti da podržava Sanju sve do ulaska u najzahtevniji projekat u regionu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Stefan Ašanin SA KNEDLOM U GRLU PRIČAO O NESREĆI koja je zadesila njegovu prijateljicu Sanju Papić

Izvor: Scandal.rs, 30.Avg.2018

Bivša misica Sanja Papić ostala je bez svog najvećeg oslonca u životu, svog supruga, advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, pre nekoliko nedelja, kada je on ubijen ispred svoje zgrade na Novom Beogradu. Njih dvoje su se nakon dugogodišnje veze odlučili na dalji korak i stupili u brak, a nakon...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.