Osnivači Nezavisnosti: Zoran Stojiljković doveo u pitanje opstanak sindikata

Izvor: Beta, 25.Jan.2021, 19:43

Osnivači Nezavisnosti: Zoran Stojiljković doveo u pitanje opstanak sindikata

Osnivači Ujedinjenih granskih sindikata (UGS) Nezavisnost Dragan Milanović Pilac i Milorad Panović saopštili su danas da su protivzakonito isključeni iz članstva i optužili predsednika tog sindikata Zorana Stojiljkovića da je time doveo u pitanje opstanak Nezavisnosti i da sprovodi "odmazdu" nad članstvom, koji je ranije pred sudom potražilo zaštitu od njegove "samovolje".Na današnjoj vanrednoj sednici Glavnog odbora Nezavisnosti isključeni su iz članstva osnivači ovog sindikata i predsednici granskog sindikata kulture umetnosti i medija i granskog sindikata industrije, energetike i rudarstva - Dragan Milanović Pilac i Milorad Panović."Na istoj sednici protivzakonito je uvedena privremena uprava u ove granske sindikate, a za vreme održavanja sednice Glavnog odbora, nepoznata lica, poslata od strane predsednika UGS Nezavisnost Zorana Stojiljkovića, nasilno su ušla u prostorije granskog sindikata kulture, umetnosti i medija i granskih sindikata industrije, energetike i rudarstva i zauzela prostorije tako što su promenila brave", navodi se u saopštenju za javnost.Dodali su da je svemu prethodila "višemesečna samovolja" predsednika UGS Nezavisnost Zorana Stojiljkovića, koji je prvo 11. juna 2020. godine održao nezakonitu sednicu Glavnog odbora bez kvoruma, nakon čega su granski sindikati kulture umetnosti i medija, zatim industrije, energetike i rudarstva, kao i javnih saobraćajnih i komunalnih delatnosti, te prosvetnih radnika Srbije pred sudom ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poverenik sindikata Nezavisnost u RTV Vojvodine dobio preteće poruke

Izvor: Danas, 26.Jan.2021, 12:26

Poverenik Ujedinjenih granskih sindikata (UGS) Nezavisnost u Radio-televiziji Vojvodine Darko Šper izjavio je danas da je dobio preteće poruke od Dragana Mirkovića, vozača predsednika UGS Nezavisnost Zorana Stojiljkovića.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.