Osmoro dece utopilo se u reci na jugozapadu Kine

Izvor: Beta, 22.Jun.2020, 07:54

Osmoro dece utopilo se u reci na jugozapadu Kine

Osmoro dece utopilo se u reci u jugozapadnoj Kini kada je jedno dete palo u vodu a drugi su skočili da ga spasu, prenose danas kineski državni mediji.Nesreća se dogodila u gradu Čongćinu na jugozapadu Kine, a kako je navedeno deca su uzrasta osnovne škole.Državni mediji javljaju da su deca otišla da se igraju na obali reke juče i da su im tela nadjena jutros. Za sada nisu dati drugi podaci.Jaka kiša je bila prognozirana za Čongćing ali nije za sada poznato da li su vremenski uslovi imali ulogu u nesreći.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Dete upalo u reku u Kini, drugari skočili u vodu da ga spasu i svi se udavili

Izvor: Radio 021, 22.Jun.2020

Osmoro dece utopilo se u reci u jugozapadnoj Kini kada je jedno dete palo u vodu a drugi su skočili da ga spasu, prenose danas kineski državni mediji...Nesreća se dogodila u gradu Čongćinu na jugozapadu Kine, a kako je navedeno deca su uzrasta osnovne škole...Državni mediji javljaju da su deca...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.