Opšta tuča navijača na putu, tukli se oprugama, kaiševima, flašama VIDEO

Izvor: B92, 23.Sep.2021, 11:22

Opšta tuča navijača na putu, tukli se oprugama, kaiševima, flašama VIDEO

U Francuskoj se dogodila nova tuča navijača, ovaj put, pred utakmicu Monpeljea i Bordoa.

Prema pisanju "Le Parizijena" autobus koji je prevozio 50 navijača Bordoa zaustavljen je na autoputu od strane protivničkih fanova, a video snimci, koji su se pojavili na društvenim mrežama, pokazuju da je potom došlo do brutalne tuče dva navijačka tabora.

Navijači Bordoa su izašli iz autobusa naoružani čeličnim oprugama, kaiševima i staklenim flašama, a zapalili su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i pirotehnička sredstva. Bezbednosne snage uspeli su ubrzo da zaustave tuču, ali je 16 osoba povređeno, od kojih je mnogo moralo biti hospitalizovani. Utakmica je ipak odigrana i završena je rezultatom od 3:3.

Ružne scene mogle su se videti i na jednoj drugoj utakmici.

Pristalice Olimpika iz Marseja i Anžera su se sukobili na terenu stadiona. Fanovi Marseja su isprovocirali navijače Anžera nasrnući na njihovu stranu tribine. Na video snimcima se vidi kako se navijači tuku, kao i da bacaju razne predmete jedni na druge. Tek nakon dužeg vremena redari su uspeli da smire situaciju. Ovakve slike su se mogle videti i proteklog vikenda kada su navijači Lensa i Lila, u poluvremenu, upali na teren i sukobili.

U Francuskoj time su tuče navijača postale učestale, a vlasti razmatraju kako da protiv toga deluju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.