Opozicija nastavlja da se blamira u Kontraviziji: Branko Pešić mulja sa Sinišom Malim oko jelke (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2018, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opozicija nastavlja da se blamira u Kontraviziji: Branko Pešić "mulja" sa Sinišom Malim oko jelke (VIDEO)

Nasmejaće vas do suza

Zbog toga što opozicija često pominje nekadašnjeg gradonačelnika Beograda Branka Pešića, ekipa emisije Kontravizija koja se emituje na TV Pink, autora i voditelja Lava Grigorija Pajkića anketirala je građane Beograda.

HIT anketa, MEGA ispala: Evo kako se opozicionari JAVNO BLAMIRAJU (VIDEO)

Odbornici stranaka iz opozicije su na sledeći način odgovorili na pitanje "Da li Branko Pešić mulja sa Sinišom Malim oko jelke?" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i svojim odgovorima začudili gledaoce.

Odgovarajući na pitanje ''Da li podržavate aktuelnu vlast?'', kao i na trik pitanje "Nikola Pašić (SNS) insistira da mu se podigne spomenik?" mnogi su zaprepastili gledaoce ružičaste televizije.

Interesantno je da su se upitani građani izjasnili da nisu za aktuelnu vlast.

- To je vrh skandala - bio je jedan od odgovora iako je građanin stajao ispred spomenika Nikoli Pašiću.

- Umesto da odlučuju o narodu oni troše naš novac - bio je neki od odgovora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.