Oporavlja se devojčica teško povređena u udesu kod Niša

Izvor: Mondo, 17.Jan.2019, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oporavlja se devojčica teško povređena u udesu kod Niša

Zdravstveno stanje šesnaestogodišnje L.I. koja je teško povređena u sudaru autobusa i voza na pružnom prelazu kod Donjeg Međurova iz dana u dan je sve bolje, izjavio je direktor Klinike za anesteziju Radmilo Janković.

Foto: TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIC/ bg

 On je agenciji Beta da su lekari te klinike prilično veliki optimisti u pogledu oporavka povređene devojčice.

Sedma žrtva stravične nesreće kod Niša

"Njen neurološki status >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je sve bolji. Njene reakcije na glas i bolne draži su sve izraženije. Proteklog vikenda lekari sa Maksilofacijalne hirurgije operisali su joj povredu lica, tako da je ona sada hiruruški potpuno zbrinuta", izjavio je Janković.

Devojčica L.I. zadobila je tešku povredu glave u sudaru koji se 21. decembra dogodio na pružnom prelazu kod Donjeg Međurova i sve do nedavno nalazila se u komi, a lekari su se borili za njen život.

L.I. je najteže povređena u sudaru kod Međurova, u kome je nastradalo sedam lica, dok je više od 20 lakše i teže povređeno.

Nakon tragične nesreće i protesta meštana Donjeg Međurova Železnice Srbije su postavile rampu na pružnom prelazu kod toga mesta.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Oporavlja se devojčica teško povređena u sudaru voza i autobusa kod Niša

Izvor: Radio 021, 17.Jan.2019

Zdravstveno stanje šesnaestogodišnje L.I. koja je teško povređena u sudaru autobusa i voza na pružnom prelazu kod Niša iz dana u dan je sve bolje, izjavio je direktor Klinike za anesteziju KC NIš, Radmilo Janković...On je rekao da su lekari te klinike prilično veliki optimisti u pogledu oporavka...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.