Izvor: Nezavisne Novine, 14.Dec.2016, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkana trgovina kod Laktaša, osumnjičeni uhvaćen za 15 minuta

LAKTAŠI - Pripadnici Policijske stanice Laktaši uhapsili su D.K. (43) iz Banjaluke, osumnjičenog da je, maskiran i uz prijetnju nožem, opljačkao trgovinu "Mir", u mjestu Veliko Blaško, saznaju "Nezavisne".

Po riječima Marije Markanović, portparola CJB Banjaluka, razbojnik je ukrao oko 2.000 maraka.

"Razbojništvo se dogodilo u 17.25 časova, a osumnjičeni je uhapšen u 17.40 časova", kazala je Markanovićeva.

Kako saznajemo, osumnjičeni je uhapšen >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u mjestu Čardačani, na oko kilometar udaljenosti od trgovine koja je opljačkana. U Čardačanima  je prinađen sitroen, za koji se vjeruje da je osumnjičeni njime namjeravao da pobjegne, a neđen je i ukradeni novac.

“Sve dalje mjere i radnje biće sprovedene po upustvima dežurnog okružnog javnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka", navela je Markanovićeva

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Laktaši: Kradljivac uhapšen u roku od 15 minuta

Izvor: Blic, 14.Dec.2016

Četrdesettrogodišnjak iz Banjaluke D.K. uhapšen je u mestu Čardačani kod Laktaša u roku od 15 minuta nakon što je u Velikom Blaškom opljačkao samostalnu trgovačku radnju "Mir" iz koje je ukrao oko 2.000 KM...- Banjalučanin je večeras u 17.25 maskiran i uz pretnju nožem opljačkao prodavnicu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.