Opljačkana kuća ministra prosvete Mladena Šarčevića

Izvor: Beta, 28.Apr.2019, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkana kuća ministra prosvete Mladena Šarčevića

Kuća ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladena Šarčevića u beogradskoj opštini Savski venac opljačkana je danas i iz nje su odneti nakit i ručni satovi, javili su beogradski mediji.Provalnik je ukrao za sada neutvrdjenu količinu zlatnog nakita i nekoliko vrednih ručnih satova.Policija je obavlja uvidjaj i traga za počiniocem koji je, prema navodima medija, u kuću u Ulici Neznanog junaka ušao preko balkonskih vrata.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Šarčević: Lopovi nisu našli štekove jer ih nemam

Izvor: Danas, 29.Apr.2019, 10:17

Kuća Mladena Šarčevića, ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, u ulici Neznanog junaka na Dedinju, opljačkana je tokom uskršnjih praznika i iz nje su odneti satovi i nakit vredni oko 4.000 evra. Članak Šarčević: Lopovi nisu našli štekove jer ih nemam se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.