Opljačkala muškarca i odnela 11.000 evra i 35. 000 dinara

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jun.2019, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkala muškarca i odnela 11.000 evra i 35. 000 dinara

Šabačka policija će, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneti krivičnu prijavu protiv pedesetogodišnje žene, zbog sumnje da je ukrala 11.000 evra i 35.000 dinara, saopštila je danas Policijska uprava u Šapcu.

Policija je navela da je žena iskoristila nepažnju vlasnika i iz porodične kuće u okolini Malog Zvornika ukrala novac, koji se nalazio u torbici ispod stepeništa u kući.

Sumnja se da je žena osamdesetdvogodišnjeg muškarca opljačkala 23. maja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krivična prijava zbog krađe 11.000 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv pedesetogodišnjakinje, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teška krađa...Sumnja se da je ona, 23.maja ove godine, u okolini Malog Zvornika, iskoristila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.