Opasnost vreba ispred škola! Pala su prva hapšenja zbog dilovanja droge

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opasnost vreba ispred škola! Pala su prva hapšenja zbog dilovanja droge

Pritvor do tri meseca za dilovanje droge učenicima beogradske gimnazije

Specijalni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do tri meseca petorici osumnjičenih za prodaju marihuane gimanazijlcima Osme beogradske gimnazije. Prethodno je sudija Tužilaštva za organizovani kriminal pokrenuo istragu protiv svih petoro osumnjičenih zbog sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela preprodaje droge.

Portparol suda Bojana Stanković precizirala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da je sudija na prethodnom postupku doneo rešenje kojim je odredio pritvor osumnjičenima. Na to rešenje oni imaju pravo da izjave žalbu u roku od tri dana.

Zbog opasnosti od bekstva, postojanja osobitih okolnosti da će u toku postupka uticati na svedoke, pošto bi u kratkom roku mogli da ponove delo pritvor je određen E. M, A. S. i S. K.

Oni se sumnjiče da su kao organizovana kriminalna grupa, drogu prodavali u školskom dvorištu Osme beogradske gimnazije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.